Френската марка Louis Vuitton пусна колекция от есенни ботуши във формата

...
Френската марка Louis Vuitton пусна колекция от есенни ботуши във формата
Коментари Харесай

Louis Vuitton създаде ботуши с имитация на голи човешки крака

Френската марка Louis Vuitton пусна сбирка от есенни ботуши във формата на човешки крайник. На официалния сайт на марката бяха открити продажбите на ботуши от два модела.

Дизайнерите направиха цялостна реплика на женски крайници в обувки с чорапи над глезена. Моделът боти се появи в два разновидността: единият е по-къс, до глезена, а другият е до коляното, за тези, които обичат да им е по-топло. Ботите са основани в два цвята кожа - бяло и по-шоколадово. Но и в двата разновидността черният цвят на обувките и белите чорапи остава същият.

Моделът ботуши Illusion е изработен в стила на сюрреализма и може да се трансформира в един от най-популярните нови артикули за сезон есен-зима 2023-24.

Ботушите са направени от мека телешка кожа и са ръчно рисувани и гравирани с буквите LV.

Този модел беше показан като цяло още през август тази година, само че беше пуснат в продажба едвам в този момент. Цената на новия дизайн е $2470.

Както се оказа, имаше доста хора, които желаеха да си купят извънредните и скандални ботуши. Почти незабавно след откриването на продажбите в обществените мрежи започнаха да се разгласяват видеоклипове с разопаковане на модерния модел ботуши.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР